Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Canvases for nursery (Christening gifts by artycraftycathy)




Πίνακες ζωγραφικής για παιδικά δωμάτια ---Ένα αλλιώτικο δώρο για βάφτιση από την artycraftycathy

Καλό φθινόπωρο και καλή σχολική χρονιά με λίγη καθυστέρηση και φέτος!
Πέρασε το καλοκαιράκι και ούτε που το κατάλαβα πάλι!



Ειδικά φέτος με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και μέσα μου ;-) , φάνηκε ο χρόνος να περνά πολύ πιο γρήγορα, έστω και αν δεν καταφέραμε να πάμε διακοπές και ήμασταν τον περισσότερο καιρό στο ίδιο μέρος!



Ήταν η πρώτη φορά που ανυπομονούσα να τελειώσει το καλοκαίρι για να περάσουν οι μήνες και να μεγαλώσει το εμβρυάκι μας! Ξέρω υποτίθεται ότι πρέπει να απολαμβάνω την κάθε στιγμή και αλήθεια προσπαθώ και τις περισσότερες φορές το καταφέρνω, αλλά ένα άγχος του να πάνε όλα καλά πάντα υπάρχει και με κάνει να αγωνιώ!


Στο προκείμενο όμως! Φέτος από τα τέλη Μαΐου κιόλας φάνηκε ότι αυτό το καλοκαίρι ήταν η εποχή των βαπτίσεων! Ήδη είδατε τη βάφτιση στης οποίας το στολισμό βοηθήσαμε με επιτυχία, μπορώ να πω, εδώ, και αυτή ήταν μόνο η αρχή!





 Φέτος παρακολουθήσαμε συνολικά τη βάφτιση 6 γλυκούλικων μωρών!

Αδερφάκια που βαπτίστηκαν μαζί και μοιράζονται το δωμάτιο

Νομίζω είναι προφανές ότι ο μπαμπάς είναι ΑΕΚ

 Ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά της βάφτισης και άρα η χρονιά των δώρων για μωράκια από την πλευρά μας, πράγμα δύσκολο στην επιλογή για να βγει πετυχημένο και μη τετριμμένο. Όλο ρουχαλάκια και παιχνιδάκια τα οποία καλά είναι δε λέω, αλλά συνηθισμένα και για λίγο καιρό!





 Έτσι λοιπόν έπεσε η ιδέα του πίνακα ζωγραφικής με θέμα το concept της εκάστοτε βάφτισης, μιας και ο πίνακας με το μικρό πρίγκιπα είχε τρελή επιτυχία και εγώ λατρεύω να ζωγραφίζω για παιδιά!







Μπαμπάς μηχανόβιος, το ίδιο και ο μπέμπης!



Τα λόγια όμως είναι περιττά! Σας αφήνω με τις ζωγραφιές μου παρέα και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα! Τουλάχιστον πριν γεννήσω.....! ;-))






1 σχόλιο:

  1. Πανέμορφοι όλοι οι πίνακες! Νομίζω ότι είναι από τα πιο όμορφα προσωπικά δώρα και ιδανικό δώρο για βάπτιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή